Ad Banner
ANSØGNING TIL QATO FONDEN
Velkommen til QATO Fondens ansøgningsportal

Hvis det er første gang, du sender en ansøgning til QATO Fonden, kan du med fordel starte med at læse mere om, hvem vi er, og hvad vi arbejder for, på vores hjemmeside.


OPRET BRUGER
For at ansøge QATO Fonden skal der oprettes en brugerprofil.

Du kan enten oprette en bruger med NemID medarbejdersignatur eller med dit personlige NemID. Når du søger på vegne af en organisation/forening anbefales det, at der anvendes medarbejdersignatur, i det omfang det er muligt.

Opret bruger med NemID medarbejdersignatur
Opretter du en bruger med NemID medarbejdersignatur, knyttes din ansøgning automatisk til den forening eller organisation, som NemID medarbejdersignaturen tilhører.

Opret bruger med personligt NemID
Opretter du en bruger med dit personlige NemID, vil ansøgningen være knyttet til dig som person. Denne mulighed kan du benytte, hvis du ansøger om QATO Fondens legat eller under kategorien Forskningsprojekter.

INDSEND EN ANSØGNING
Når du har oprettet en brugerprofil, kan du efterfølgende oprette en ansøgning. Det gør du ved at vælge et formål og herefter udfylde alle felterne i ansøgningsforløbet. Nogle af felterne er obligatoriske og er markeret med *, hvilket betyder, at feltet skal være udfyldt, før du kan sende ansøgningen. Der vil ligeledes være dokumenter, der er obligatoriske at uploade som bilag.

Når du er logget ind, kan du selv vælge, om du vil færdiggøre din ansøgning med det samme eller vende tilbage på et senere tidspunkt og færdiggøre den. Systemet gemmer dine indtastninger, så intet går tabt, hvis du bliver forstyrret undervejs.

Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en bekræftelse pr. mail.

Hvis du har spørgsmål til ansøgningsprocessen eller har problemer med at udfylde ansøgningsskemaet, er du altid velkommen til at kontakte fonden på info@qatofonden.dk, eller på hverdage i dagstimerne på +45 28 35 44 55.




HVEM KAN SØGE FONDEN?
QATO Fonden støtter særligt gerne dygtige organisationer/foreninger i deres arbejde for dyrene. Om I er en stor organisation eller en lille forening er sekundært for os, så længe I ved, hvad der skal til for at hjælpe de dyr, I arbejder for.

Vi støtter også gerne forskere og studerende med at frembringe ny videnskabeligt funderet viden om dyrs adfærd og velfærd - viden som på sigt kan bidrage til at hjælpe endnu flere dyr til øget velfærd.

Vi gør opmærksom på, at fonden normalt ikke yder støtte til:
  • Politiske partier
  • Privatpersoner, bortset fra studerende der kan ansøge om QATO Fondens Studielegat og QATO Fondens Legat
  • Enkeltpersoners underhold
  • Sponsorater eller projekter med kommercielt fokus
Du er velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du har spørgsmål.


QATO Fonden – Koldingvej 2 – 7190 Billund – E-mail: info@qatofonden.dk – Tlf: +45 28 35 44 55